Meet #teamITEQ: Martijn Krimp

Geplaatst op 17 november 2021
Delen
Meet #teamITEQ: Martijn Krimp

Martijn is na zijn studie werktuigbouwkunde gestart als project engineer. Om meer praktijkervaring op te kunnen doen is hij 4 jaar geleden bij ITEQ begonnen als werkvoorbereider. Na nog een kort uitstapje naar de planning van het productiebedrijf ITEQ Industries, zit hij nu goed op zijn plek bij ITEQ Engineering. In zijn vrije tijd is Martijn te vinden in de garage bij 1 van zijn (klus) motoren of op het volleybalveld. Soms probeert hij ook een stukje hard te lopen, maar dat behoort niet tot zijn talenten.

Werken bij ITEQ

Als een klant een idee heeft, wordt Martijn graag zo snel mogelijk bij het project betrokken. Zo kan hij de klant helpen om ideeën om te vormen tot een werkend en maakbaar concept. Met de ervaring die hij heeft opgedaan in de metaalbewerking kan hij de klant gedurende het hele project helpen met het maken van ontwerpkeuzes.

Het geeft mij veel voldoening wanneer ik klanten kan helpen door ze te adviseren over hoe zij hun modellen kunnen optimaliseren en productierijp kunnen maken.

ITEQ ACADEMY©

De jeugd heeft de toekomst. ITEQ wil graag bijdragen aan die toekomst door leerlingen op te leiden en al vroeg in hun opleiding te enthousiasmeren voor de techniek. Martijn heeft de uitdaging op zich genomen om ITEQ als verbindende factor te positioneren tussen de leerlingen en het bedrijfsleven. Door meer samen te werken met middelbare scholen en het voorgezet onderwijs helpt ITEQ scholen om lesstof te ontwikkelen die perfect aansluit op het bedrijfsleven. Zo ontwikkelt ITEQ in samenwerking met leraren projecten waarin leerlingen praktijkgerichte opdrachten doen met de modernste machines en software. Ook geeft Martijn, met al zijn enthousiasme, gastcolleges op diverse scholen in de omgeving.

Als je wilt leren, is alles mogelijk bij ITEQ. Die wil om te leren maakt het samenwerken met leerlingen zo leuk.

Gerelateerd nieuws

Meet #teamITEQ: Job Verburg

Geplaatst op 03 oktober 2022

Job Verburg woont in Ermelo en heeft zich onlangs bij #teamITEQ gevoegd. In het dagelijks leven houdt Job ervan om in de natuur te zijn en actief bezig te zijn zoals: hardlopen, mountainbiken of (...)

Lees verder

ITEQ focust op verdere groei en sluit zich aan bij de WILVO Group

Geplaatst op 17 december 2021

De focus bij ITEQ ligt altijd op groei, samenwerking én resultaat. Aan die groei heeft ITEQ de afgelopen jaren op ongekende wijze gestalte gegeven. Met nieuwe huisvesting in Nijkerk, een hoge mate (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Martijn Lammers

Geplaatst op 07 december 2021

Inmiddels al 18 (!) jaar werkzaam bij ITEQ. Martijn woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Amersfoort. Zijn vrije tijd besteed hij aan zijn gezin, vrienden en familie, klussen, motorrijden en (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Jan-Willem Reuser

Geplaatst op 22 oktober 2021

In de 3 jaar als prototypebouwer bij ITEQ Engineering heeft Jan-Willem Reuser al heel veel mooie producten weten te realiseren. In zijn vrije tijd is Jan-Willem meestal druk bezig in zijn eigen (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Jelle Staal

Geplaatst op 20 september 2021

Vanuit zijn woonplaats in Ede reist Jelle op doordeweekse dagen in slechts 30 minuten naar ITEQ in Nijkerk. Dat doet hij inmiddels alweer 2 jaar en daar heeft Jelle een hoop van de techniek (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Guido Helder

Geplaatst op 26 augustus 2021

Alweer 8 jaar geleden is Guido Helder bij ITEQ komen werken. Na 2 stages op verschillende afdelingen binnen ITEQ, bleek ITEQ Engineering een goede match. Guido is Mechanical Engineer en daarnaast (...)

Lees verder