Project uitgelicht: Moon Trees, de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Geplaatst op 01 oktober 2018
Delen
Project uitgelicht: Moon Trees, de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is een spannende real life game in het bos, een innovatie waar ook ITEQ trots haar bijdrage aan heeft gedaan. Je speelt tegen andere teams en je moet proberen zoveel mogelijk grondstoffen te bemachtigen door veel samen te werken. Je kan het spelen met minimaal 4 en maximaal 42 spelers van 6 jaar en ouder. In 45 minuten probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen door middel van munten te verzamelen. Het spel is in verschillende niveaus te spelen, en daarom geschikt voor jong en oud!

 

De gedachte achter Moon Trees

Steeds meer jongeren zitten tegenwoordig achter de computer te gamen en het aantal kinderen dat buiten speelt daalt flink. Ook volwassenen sporten steeds minder vaak blijkt uit de cijfers. Springlab Forest wilde hierop wat bedenken en kwamen toen met dit spel. Moon Trees zet aan tot bewegen,  het buiten spelen en zorgt ook nog voor de mechanismes uit het gamen.

 

Samenwerking Springlab Forest en ITEQ

Springlab Forest had het spel tot een concept demo ontwikkeld en tijdens het testen werd dit erg goed ontvangen. Ze zochten hierna een partij die kon helpen met het engineeren, optimaliseren én het produceren van de spelkasten. Een partner alles onder één dak kon was een pré en hierdoor kwamen ze bij ITEQ terecht. Vanuit het concept heeft ITEQ Engineering de ontwikkeling opgepakt en via diverse mock-ups een uiteindelijke eerste (nul)serie geproduceerd. ITEQ verzorgt alle mechanische onderdelen, dus niet alleen de behuizing maar ook alles wat beweegt in het spel. Ciaran Barsema, mede-eigenaar van Springlab Forest, verteld: “De samenwerking met ITEQ verliep goed, ze zijn erg betrokken en hebben korte lijnen”.

 

Het eerste park is nu live in Apeldoorn en Moon Trees is op zoek naar meer locaties. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem contact op via  https://moontrees.nl/over-moon-trees/contact/ of via ITEQ.

Wil je gewoon een keer de uitdaging van deze spannende real lift game aangaan? Verover hier je Moon Trees Ticket: https://moontrees.nl/klimbos-apeldoorn/

Gerelateerd nieuws

Mooie ontwikkelingen bij ITEQ Vietnam

Geplaatst op 16 december 2019

Một năm mới hạnh phúc! Een gelukkig nieuwjaar, dat betekent dit in het Vietnamees. Het Chinese nieuwe jaar is ook daar begonnen. We sluiten het jaar 2019 tevreden af en we kijken uit naar een (...)

Lees verder

Na een succesvol 2019 volgt een innovatief 2020!

Geplaatst op 20 november 2019

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken, bij menig huishouden staat de kerstboom in de huiskamer en zo richting het einde van het jaar gaat half Nederland één of twee weken genieten van (...)

Lees verder

Project uitgelicht: Wings for Aid

Geplaatst op 30 oktober 2019

Het overbruggen van de zogenaamde 'last mile' in moeilijk bereikbare rampgebieden is een groot logistiek probleem. Naar schatting hebben 100 miljoen mensen in rampgebieden elk jaar noodhulp nodig, (...)

Lees verder

Mai-Nha weeshuis kan rekenen op steun van ITEQ

Geplaatst op 30 oktober 2019

Al sinds ITEQ voet aan wal heeft gezet in Vietnam wordt ook de maatschappelijke betrokkenheid niet onder stoelen of banken geschoven. Zo is Theo Tolboom een aantal jaren geleden in contact gekomen (...)

Lees verder

ITEQ presenteert ILOAD beladingscobot op de Metavak

Geplaatst op 29 augustus 2019

Op 8, 9 en 10 oktober zal ITEQ tijdens de Metavak haar ILOAD beladingscobot presenteren. Samen met Style CNC Machines zal ITEQ haar plaats innemen op het demoplein binnen het segment (...)

Lees verder

Slim construeren van plaatwerk

Geplaatst op 01 maart 2019

Door slim te construeren: Bespaart u materiaal en productie kosten; Verhoogt u de kwaliteit door betere maatvoering, pasvorm, positiebepaling en visueel uiterlijk van het product; (...)

Lees verder