Project uitgelicht: Moon Trees, de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Geplaatst op 01 oktober 2018
Delen
Project uitgelicht: Moon Trees, de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is een spannende real life game in het bos, een innovatie waar ook ITEQ trots haar bijdrage aan heeft gedaan. Je speelt tegen andere teams en je moet proberen zoveel mogelijk grondstoffen te bemachtigen door veel samen te werken. Je kan het spelen met minimaal 4 en maximaal 42 spelers van 6 jaar en ouder. In 45 minuten probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen door middel van munten te verzamelen. Het spel is in verschillende niveaus te spelen, en daarom geschikt voor jong en oud!

 

De gedachte achter Moon Trees

Steeds meer jongeren zitten tegenwoordig achter de computer te gamen en het aantal kinderen dat buiten speelt daalt flink. Ook volwassenen sporten steeds minder vaak blijkt uit de cijfers. Springlab Forest wilde hierop wat bedenken en kwamen toen met dit spel. Moon Trees zet aan tot bewegen,  het buiten spelen en zorgt ook nog voor de mechanismes uit het gamen.

 

Samenwerking Springlab Forest en ITEQ

Springlab Forest had het spel tot een concept demo ontwikkeld en tijdens het testen werd dit erg goed ontvangen. Ze zochten hierna een partij die kon helpen met het engineeren, optimaliseren én het produceren van de spelkasten. Een partner alles onder één dak kon was een pré en hierdoor kwamen ze bij ITEQ terecht. Vanuit het concept heeft ITEQ Engineering de ontwikkeling opgepakt en via diverse mock-ups een uiteindelijke eerste (nul)serie geproduceerd. ITEQ verzorgt alle mechanische onderdelen, dus niet alleen de behuizing maar ook alles wat beweegt in het spel. Ciaran Barsema, mede-eigenaar van Springlab Forest, verteld: “De samenwerking met ITEQ verliep goed, ze zijn erg betrokken en hebben korte lijnen”.

 

Het eerste park is nu live in Apeldoorn en Moon Trees is op zoek naar meer locaties. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem contact op via  https://moontrees.nl/over-moon-trees/contact/ of via ITEQ.

Wil je gewoon een keer de uitdaging van deze spannende real lift game aangaan? Verover hier je Moon Trees Ticket: https://moontrees.nl/klimbos-apeldoorn/

Gerelateerd nieuws

Geen zorgen! Wel vakantie, géén stilstand bij ITEQ!

Geplaatst op 22 juni 2020

Na het nemen van de zorgvuldige maatregelen in de huidige 1,5 meter samenleving is de productie van ITEQ ten alle tijden door blijven draaien. Mede door flexibel inspelen op de wensen en behoefte (...)

Lees verder

Project uitgelicht: STYLE BT1500 freesbank

Geplaatst op 17 april 2020

Al jaren hebben STYLE en ITEQ een stevig partnership. En in het afgelopen jaar heeft de R&D product afdeling van Style CNC Machines hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuw plaatwerk voor de (...)

Lees verder

Bezoek ITEQ tijdens ESEF Maakindustrie 17 t/m 20 maart 2020

Geplaatst op 11 februari 2020

***UPDATE: In verband met het Corona virus is de ESEF Maakindustrie en Technishow verplaatst naar Maart 2022*** Op 17 tot en met 20 maart 2020 vindt de ESEF Maakindustrie plaats in de Jaarbeurs (...)

Lees verder

Project uitgelicht: Urban Arrow Craft

Geplaatst op 23 januari 2020

Enorm trots zijn wij op onderstaande video waarin de nieuwe Craft bike gepresenteerd wordt. In samenwerking met haar klant heeft ITEQ haar bijdrage mogen leveren in de ontwikkeling van dit nieuwe (...)

Lees verder

Mooie ontwikkelingen bij ITEQ Vietnam

Geplaatst op 16 december 2019

Một năm mới hạnh phúc! Een gelukkig nieuwjaar, dat betekent dit in het Vietnamees. Het Chinese nieuwe jaar is ook daar begonnen. We sluiten het jaar 2019 tevreden af en we kijken uit naar een (...)

Lees verder

Na een succesvol 2019 volgt een innovatief 2020!

Geplaatst op 20 november 2019

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken, bij menig huishouden staat de kerstboom in de huiskamer en zo richting het einde van het jaar gaat half Nederland één of twee weken genieten van (...)

Lees verder