Project uitgelicht: Moon Trees, de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Geplaatst op 01 oktober 2018
Delen
Project uitgelicht: Moon Trees, de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is een spannende real life game in het bos, een innovatie waar ook ITEQ trots haar bijdrage aan heeft gedaan. Je speelt tegen andere teams en je moet proberen zoveel mogelijk grondstoffen te bemachtigen door veel samen te werken. Je kan het spelen met minimaal 4 en maximaal 42 spelers van 6 jaar en ouder. In 45 minuten probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen door middel van munten te verzamelen. Het spel is in verschillende niveaus te spelen, en daarom geschikt voor jong en oud!

 

De gedachte achter Moon Trees

Steeds meer jongeren zitten tegenwoordig achter de computer te gamen en het aantal kinderen dat buiten speelt daalt flink. Ook volwassenen sporten steeds minder vaak blijkt uit de cijfers. Springlab Forest wilde hierop wat bedenken en kwamen toen met dit spel. Moon Trees zet aan tot bewegen,  het buiten spelen en zorgt ook nog voor de mechanismes uit het gamen.

 

Samenwerking Springlab Forest en ITEQ

Springlab Forest had het spel tot een concept demo ontwikkeld en tijdens het testen werd dit erg goed ontvangen. Ze zochten hierna een partij die kon helpen met het engineeren, optimaliseren én het produceren van de spelkasten. Een partner alles onder één dak kon was een pré en hierdoor kwamen ze bij ITEQ terecht. Vanuit het concept heeft ITEQ Engineering de ontwikkeling opgepakt en via diverse mock-ups een uiteindelijke eerste (nul)serie geproduceerd. ITEQ verzorgt alle mechanische onderdelen, dus niet alleen de behuizing maar ook alles wat beweegt in het spel. Ciaran Barsema, mede-eigenaar van Springlab Forest, verteld: “De samenwerking met ITEQ verliep goed, ze zijn erg betrokken en hebben korte lijnen”.

 

Het eerste park is nu live in Apeldoorn en Moon Trees is op zoek naar meer locaties. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem contact op via  https://moontrees.nl/over-moon-trees/contact/ of via ITEQ.

Wil je gewoon een keer de uitdaging van deze spannende real lift game aangaan? Verover hier je Moon Trees Ticket: https://moontrees.nl/klimbos-apeldoorn/

Gerelateerd nieuws

ITEQ focust op verdere groei en sluit zich aan bij de WILVO Group

Geplaatst op 17 december 2021

De focus bij ITEQ ligt altijd op groei, samenwerking én resultaat. Aan die groei heeft ITEQ de afgelopen jaren op ongekende wijze gestalte gegeven. Met nieuwe huisvesting in Nijkerk, een hoge mate (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Martijn Lammers

Geplaatst op 07 december 2021

Inmiddels al 18 (!) jaar werkzaam bij ITEQ. Martijn woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Amersfoort. Zijn vrije tijd besteed hij aan zijn gezin, vrienden en familie, klussen, motorrijden en (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Martijn Krimp

Geplaatst op 17 november 2021

Martijn is na zijn studie werktuigbouwkunde gestart als project engineer. Om meer praktijkervaring op te kunnen doen is hij 4 jaar geleden bij ITEQ begonnen als werkvoorbereider. Na nog een kort (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Jan-Willem Reuser

Geplaatst op 22 oktober 2021

In de 3 jaar als prototypebouwer bij ITEQ Engineering heeft Jan-Willem Reuser al heel veel mooie producten weten te realiseren. In zijn vrije tijd is Jan-Willem meestal druk bezig in zijn eigen (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Jelle Staal

Geplaatst op 20 september 2021

Vanuit zijn woonplaats in Ede reist Jelle op doordeweekse dagen in slechts 30 minuten naar ITEQ in Nijkerk. Dat doet hij inmiddels alweer 2 jaar en daar heeft Jelle een hoop van de techniek (...)

Lees verder

Meet #teamITEQ: Guido Helder

Geplaatst op 26 augustus 2021

Alweer 8 jaar geleden is Guido Helder bij ITEQ komen werken. Na 2 stages op verschillende afdelingen binnen ITEQ, bleek ITEQ Engineering een goede match. Guido is Mechanical Engineer en daarnaast (...)

Lees verder