Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Geplaatst op 01 oktober 2018
Delen
Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Moon Trees is een spannende real life game in het bos, een innovatie waar ook ITEQ trots haar bijdrage aan heeft gedaan. Je speelt tegen andere teams en je moet proberen zoveel mogelijk grondstoffen te bemachtigen door veel samen te werken. Je kan het spelen met minimaal 4 en maximaal 42 spelers van 6 jaar en ouder. In 45 minuten probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen door middel van munten te verzamelen. Het spel is in verschillende niveaus te spelen, en daarom geschikt voor jong en oud!

 

De gedachte achter Moon Trees

Steeds meer jongeren zitten tegenwoordig achter de computer te gamen en het aantal kinderen dat buiten speelt daalt flink. Ook volwassenen sporten steeds minder vaak blijkt uit de cijfers. Springlab Forest wilde hierop wat bedenken en kwamen toen met dit spel. Moon Trees zet aan tot bewegen,  het buiten spelen en zorgt ook nog voor de mechanismes uit het gamen.

 

Samenwerking Springlab Forest en ITEQ

Springlab Forest had het spel tot een concept demo ontwikkeld en tijdens het testen werd dit erg goed ontvangen. Ze zochten hierna een partij die kon helpen met het engineeren, optimaliseren én het produceren van de spelkasten. Een partner alles onder één dak kon was een pré en hierdoor kwamen ze bij ITEQ terecht. Vanuit het concept heeft ITEQ Engineering de ontwikkeling opgepakt en via diverse mock-ups een uiteindelijke eerste (nul)serie geproduceerd. ITEQ verzorgt alle mechanische onderdelen, dus niet alleen de behuizing maar ook alles wat beweegt in het spel. Ciaran Barsema, mede-eigenaar van Springlab Forest, verteld: “De samenwerking met ITEQ verliep goed, ze zijn erg betrokken en hebben korte lijnen”.

 

Het eerste park is nu live in Apeldoorn en Moon Trees is op zoek naar meer locaties. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem contact op via  https://moontrees.nl/over-moon-trees/contact/ of via ITEQ.

Wil je gewoon een keer de uitdaging van deze spannende real lift game aangaan? Verover hier je Moon Trees Ticket: https://moontrees.nl/klimbos-apeldoorn/

Gerelateerd nieuws

ITEQ presenteert ILOAD beladingscobot op de Metavak

Geplaatst op 29 augustus 2019

Op 8, 9 en 10 oktober zal ITEQ tijdens de Metavak haar ILOAD beladingscobot presenteren. Samen met Style CNC Machines zal ITEQ haar plaats innemen op het demoplein binnen het segment (...)

Lees verder

Slim construeren van plaatwerk

Geplaatst op 01 maart 2019

Door slim te construeren: Bespaart u materiaal en productie kosten; Verhoogt u de kwaliteit door betere maatvoering, pasvorm, positiebepaling en visueel uiterlijk van het product; (...)

Lees verder

ITEQ is klaar voor 2019 én de toekomst!

Geplaatst op 04 december 2018

Het jaar 2018 zit er weer bijna op Voor ITEQ Industries stond dit jaar in het teken van opstarten na de recente verhuizing eind 2017 van Amersfoort naar Nijkerk. Een verhuizing welke voor de (...)

Lees verder

Uitbreiding van de meetkamer met 3D meetarm

Geplaatst op 27 september 2018

3D meetarm Het vereenvoudigen en verder professionaliseren van de kwaliteitscontrole is een belangrijke speerpunt voor de toekomst van ITEQ. Mede daardoor is er onlangs geïnvesteerd in de (...)

Lees verder

ITEQ haalt €20.400,- op voor Mai-Nha weeshuis

Geplaatst op 17 april 2018

Bouwteam Hoogland naar Vietnam Voor de bouw van een studieruimte bij een weeshuis zijn zeven vrijwilligers, afkomstig uit de bouwwereld en woonachtig in Hoogland, op 13 oktober 2017 afgevlogen (...)

Lees verder

Ontwikkelingen van ITEQ met Lean 4.0

Geplaatst op 04 april 2018

Lean 4.0 ITEQ is al een enige tijd met Lean bezig, maar is zich bewust geworden dat specifieke kennis in huis nodig is om dit naar een hoger niveau te brengen. Daarom heeft ITEQ onlangs een (...)

Lees verder