Project uitgelicht: Urban Arrow Craft

Geplaatst op 23 januari 2020
Delen
Project uitgelicht: Urban Arrow Craft

Enorm trots zijn wij op onderstaande video waarin de nieuwe Craft bike gepresenteerd wordt. In samenwerking met haar klant heeft ITEQ haar bijdrage mogen leveren in de ontwikkeling van dit nieuwe innovatieve product. De kunst van een strak design blijft altijd de maakbaarheid en ook dit was voor dit product het geval. Door het in kaart brengen van de juiste wensen en eisen ten opzichte van het design heeft ITEQ in het ontwikkeltraject de optimale maakbaarheid weten te realiseren. Denk hierbij aan het vereenvoudigen van onderdelen en het combineren van verschillende productietechnieken. Waarbij ook de kostprijs van het product niet uit het oog is verloren. Door de korte lijnen tussen klant en ITEQ heeft er een succesvolle samenwerking plaats gevonden aan de tekentafel.

Doordat ITEQ Engineering beschikt over haar eigen productie voor prototyping waren ook de resultaten van het eerste prototype bewonderenswaardig. Letterlijk samen met de klant is het eerste prototype geassembleerd en uitvoerig getest.

Het werkpaard van de binnenstad

Ontworpen om u een voorsprong te geven in de dienstverlening. De Urban Arrow CRAFT is ingesteld om uw dagelijkse werkroutine ten goede te veranderen. Elektrisch bijgestaan door een hypermoderne Bosch motor met voldoende sap (500Wh) om u en uw service kilometers lang te duwen. Het ruime, verschuifbare laadruim van deze futuristische bakfiets is compatibel met de meeste grote voertuiguitrustingssystemen. Hierdoor kunt u alle hulpmiddelen organiseren en meenemen om de klus te klaren, of uw route nu naar de binnenstad of naar de buitenwijken gaat. De CRAFT is verre van een one trick pony. De bovenkant van de schuifbox doet dienst als werkbank en de voorkant biedt zelfs ruimte voor uw persoonlijke spullen in een afsluitbaar compartiment. Ga je gang, neem een extra trui, jasje en een lunchbox mee.

Gerelateerd nieuws

Nijkerkse isolatoren onmisbaar in strijd tegen corona

Geplaatst op 21 oktober 2020

Bron: Link Magazine Erasmus MC speelt een vooraanstaande rol in de strijd tegen corona. Onder andere vanwege het onderzoek dat wordt gedaan in de laboratoria van dit universitair medisch (...)

Lees verder

Geen zorgen! Wel vakantie, géén stilstand bij ITEQ!

Geplaatst op 22 juni 2020

Na het nemen van de zorgvuldige maatregelen in de huidige 1,5 meter samenleving is de productie van ITEQ ten alle tijden door blijven draaien. Mede door flexibel inspelen op de wensen en behoefte (...)

Lees verder

Project uitgelicht: STYLE BT1500 freesbank

Geplaatst op 17 april 2020

Al jaren hebben STYLE en ITEQ een stevig partnership. En in het afgelopen jaar heeft de R&D product afdeling van Style CNC Machines hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuw plaatwerk voor de (...)

Lees verder

Bezoek ITEQ tijdens ESEF Maakindustrie 17 t/m 20 maart 2020

Geplaatst op 11 februari 2020

***UPDATE: In verband met het Corona virus is de ESEF Maakindustrie en Technishow verplaatst naar Maart 2022*** Op 17 tot en met 20 maart 2020 vindt de ESEF Maakindustrie plaats in de Jaarbeurs (...)

Lees verder

Mooie ontwikkelingen bij ITEQ Vietnam

Geplaatst op 16 december 2019

Một năm mới hạnh phúc! Een gelukkig nieuwjaar, dat betekent dit in het Vietnamees. Het Chinese nieuwe jaar is ook daar begonnen. We sluiten het jaar 2019 tevreden af en we kijken uit naar een (...)

Lees verder

Na een succesvol 2019 volgt een innovatief 2020!

Geplaatst op 20 november 2019

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken, bij menig huishouden staat de kerstboom in de huiskamer en zo richting het einde van het jaar gaat half Nederland één of twee weken genieten van (...)

Lees verder