Start met realisatie van Shop Floor 4.0

Geplaatst op 11 november 2017
Delen
Start met realisatie van Shop Floor 4.0

ITEQ kiest Togetr als innovatie partner

Na een zorgvuldige selectie en een grondige technologische analyse heeft ITEQ gekozen om de productieafdeling verder te automatiseren door een partnership aan te gaan met Togetr.

ITEQ Industries versterkt haar innovaties door een partnership met Togetr. Tijdens het selectieproces bleken zowel de visie van Togetr op de fabriek van de toekomst, als het technologische platform waarmee Togetr haar oplossingen realiseert en integreert, doorslaggevend.

De Togetr Shop Floor 4.0 ondersteunt zowel de volledige automatisering van de fabriek door slimme integraties met bijvoorbeeld CAD/CAM oplossingen, maar ook nieuwe aansturingsconcepten zoals Quick Response Manufacturing (QRM).

“Snelheid en flexibiliteit zijn de kernbegrippen vandaag de dag,” legt Theo Tolboom uit. “Of het nu gaat om de sterk wisselende klantvraag, toenemende flexibiliteit, steeds kortere levenscycli, veel vernieuwingen of revisies en snelheid in nieuwe ontwikkelingen. Het vraagt allemaal om een effectieve aansturing van de fabriek. ITEQ sluit aan bij de strategische ontwikkelingen van ‘Smart Industry’. Kleine series en enkelstuks zijn kenmerkend voor onze klanten van morgen. Togetr biedt door haar technologie en oplossingen de mogelijkheid om stap voor stap deze innovaties te realiseren.”

Theo Hoogendoorn – Product Management Togetr- voegt hier aan toe: “De robotisering stelt nieuwe eisen aan business applicaties voor de fabriek. Togetr heeft door haar architectuur en oplossingen nieuwe antwoorden op nieuwe vragen van de industrie.”

Togetr is een initiatief van Elevation Concepts BV en Xibis BV. Technologische innovatie, vergaande kennis van industriële en handelsondernemingen, kennis van verschillende bestaande bedrijfssystemen en IT implementatietrajecten zijn gecombineerd tot een sterke formule: Togetr. Togetr biedt een low Code aPaaS platform, gecombineerd met sterke oplossingen voor maak- en handelsbedrijven.

Gerelateerd nieuws

ITEQ presenteert ILOAD beladingscobot op de Metavak

Geplaatst op 29 augustus 2019

Op 8, 9 en 10 oktober zal ITEQ tijdens de Metavak haar ILOAD beladingscobot presenteren. Samen met Style CNC Machines zal ITEQ haar plaats innemen op het demoplein binnen het segment (...)

Lees verder

Slim construeren van plaatwerk

Geplaatst op 01 maart 2019

Door slim te construeren: Bespaart u materiaal en productie kosten; Verhoogt u de kwaliteit door betere maatvoering, pasvorm, positiebepaling en visueel uiterlijk van het product; (...)

Lees verder

ITEQ is klaar voor 2019 én de toekomst!

Geplaatst op 04 december 2018

Het jaar 2018 zit er weer bijna op Voor ITEQ Industries stond dit jaar in het teken van opstarten na de recente verhuizing eind 2017 van Amersfoort naar Nijkerk. Een verhuizing welke voor de (...)

Lees verder

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied!

Geplaatst op 01 oktober 2018

Moon Trees is de nieuwe innovatie op recreatiegebied! Moon Trees is een spannende real life game in het bos, een innovatie waar ook ITEQ trots haar bijdrage aan heeft gedaan. Je speelt tegen (...)

Lees verder

Uitbreiding van de meetkamer met 3D meetarm

Geplaatst op 27 september 2018

3D meetarm Het vereenvoudigen en verder professionaliseren van de kwaliteitscontrole is een belangrijke speerpunt voor de toekomst van ITEQ. Mede daardoor is er onlangs geïnvesteerd in de (...)

Lees verder

ITEQ haalt €20.400,- op voor Mai-Nha weeshuis

Geplaatst op 17 april 2018

Bouwteam Hoogland naar Vietnam Voor de bouw van een studieruimte bij een weeshuis zijn zeven vrijwilligers, afkomstig uit de bouwwereld en woonachtig in Hoogland, op 13 oktober 2017 afgevlogen (...)

Lees verder