Over ITEQ Engineering

ITEQ Engineering is een innovatief bedrijf dat zich richt op mechanical engineering,  industrial design, ontwikkeling, re-engineering, prototyping en productiegereed maken van onderdelen. Ook stellen wij machines en apparaten samen.

ITEQ Engineering ondersteunt u bij de ontwikkeling van nieuwe producten en de doorontwikkeling van bestaande producten. Wij produceren, assembleren en testen in eigen beheer prototypes en eenmalige product-projecten

Innovatie staat voorop

Bij ons vindt u een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round design. Met daarbij met kennis van techniek, machines en apparaten in veel verschillende branches. Innovatie staat altijd voorop.

Wij bedienen u helemaal vanaf de eerste schetsen tot een volledig werkend prototype met bijbehorende testen. De samenwerking met ons zusterbedrijf ITEQ Industries zorgt voor flexibiliteit. We kunnen snel schakelen en daarmee meteen inspelen op uw wensen.

Uw probleem is onze uitdaging!

Missie – een betrouwbare partner

ITEQ is opgericht in 1989 en wil met toewijding en creativiteit een flexibele en betrouwbare partner zijn voor haar klanten in Nederland en Duitsland. Daarmee zien wij onze uitdaging vertaald in innovatief ontworpen plaatwerk monodelen, lassamenstellingen en (sub)assemblages.

Daar waar klanten zich aan ons committeren leveren wij een optimale performance.

In dit concept staan maatwerk, denken in processen en oplossingen, gelijkwaardigheid in de relatie en resultaat centraal.

Als u verbaasd staat over de hoge kwaliteit en de bijzondere oplossingen, zijn wij tevreden!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. In alle geledingen van het bedrijf.