Over ITEQ Engineering

ITEQ Engineering is een innovatief bedrijf dat zich richt op mechanical engineering,  industrial design, ontwikkeling, re-engineering, prototyping en productiegereed maken van onderdelen. Ook stellen wij machines en apparaten samen.

ITEQ Engineering ondersteunt u bij de ontwikkeling van nieuwe producten en de doorontwikkeling van bestaande producten. Wij produceren, assembleren en testen in eigen beheer prototypes en eenmalige product-projecten

Innovatie staat voorop

Bij ons vindt u een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round design. Met daarbij met kennis van techniek, machines en apparaten in veel verschillende branches. Innovatie staat altijd voorop.

Wij bedienen u helemaal vanaf de eerste schetsen tot een volledig werkend prototype met bijbehorende testen. De samenwerking met ons zusterbedrijf ITEQ Industries zorgt voor flexibiliteit. We kunnen snel schakelen en daarmee meteen inspelen op uw wensen.

Uw probleem is onze uitdaging!

Missie

ITEQ is met toewijding en creativiteit een betrouwbare partner in de ontwikkeling en productie van plaatwerkproducten. Door duurzaam te investeren in de meest innovatieve productietechnologieën worden processen geborgd, verspillingen voorkomen en een inspirerende werkomgeving gecreëerd. Daar waar klanten zich aan ons committeren leveren wij een optimale performance.

Visie

ITEQ zoekt haar continuïteit in OEM-klanten, met langdurige relaties en het zoveel mogelijk ontzorgen van de klant. Daarbij stapt ITEQ aan het begin van de levenscyclus van een product in. Deze levenscyclus wordt steeds korter waardoor innoveren erg belangrijk is. In de ontwerpfase is circulariteit een steeds groter item. ITEQ blijft investeren in digitalisering en automatisering van haar machines en processen, waarbij de ketenintegratie steeds verdere vormen aan gaat nemen zowel met onze toeleveranciers als met onze klanten. Vanwege schaarste op de arbeidsmarkt zal ITEQ zelf meer personeel op gaan leiden en worden de banden met scholen verder versterkt.