Levitrack

Machine Behuizingen

Delen
Levitrack

Voor haar klant heeft ITEQ een herontwerp gemaakt van deze machine behuizing. Bij aanvang is samen met de klant een ‘pakket van eisen’ opgesteld waarbij de grenzen van het project bepaald zijn. Dit pakket van eisen is de leidraad van het volledig opgebouwde projectdossier. Belangrijke drivers hierbij waren de modulaire opbouw, assemblagetijd op locatie en optimale verpakking.

  • Industrial design;
  • Mechanical engineering;
  • Prototyping;
  • Value engineering.
Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

X-Y-Z Lijm tafel

ITEQ ontwikkelde deze XYZ lijm opstelling voor het automatisch verlijmen van pakkingsmateriaal (doek) aan rvs profielen. Na de verlijming wordt het doek nog aangeduwd in de lijmlaag, ook dit (...)

Bekijk product
X-Y-Z Lijm tafel

ILOAD C.12.01

De ILOAD C.12.01 is een be- en ontlaad station om uw (cnc) bewerkingsmachines te be- en ontladen. Het station is voorzien van een lade systeem waarin ruwe en bewerkte werkstukken worden (...)

Bekijk product
ILOAD C.12.01

TIG Cobot

ITEQ Engineering heeft voor zusterbedrijf ITEQ Industries een volautomatische TIG lasrobot, een zogenaamde Cobot, ontwikkeld en turn key opgeleverd. Een zeer gebruikersvriendelijke en uiterst (...)

Bekijk product
TIG Cobot

Transportband IR2S

Om de product handling op ontbraam-/slijpmachines te automatiseren heeft ITEQ de transportband IR2S ontwikkeld. Het idee van de IR2S is dat de transportband de ontbraamde onderdelen na de (...)

Bekijk product
Transportband IR2S