Wafer Handling Frame

Machinebouw

Delen
Wafer Handling Frame

Deze re-engineering van een kokerframe naar een plaatwerk frame heeft niet alleen geleid tot gewichtsreductie maar ook tot een flinke kostenbesparing. Het optimaal construeren van plaatwerk delen tot een frame zorgt voor meer vormvrijheid, waarbij slimme oplossingen ertoe leiden dat de productietijd aanzienlijk naar beneden gaat. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de productietijd voor het lassen van het frame, maar ook naar de uiteindelijke assemblage. Dit complete frame is namelijk opgebouwd inclusief o.a. kunststof panelen welke achteraf gemonteerd worden.

  • Value Engineering;
  • Prototyping;
  • Projectmanagement.
Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

ILOAD C.12.01

De ILOAD C.12.01 is een be- en ontlaad station om uw (cnc) bewerkingsmachines te be- en ontladen. Het station is voorzien van een lade systeem waarin ruwe en bewerkte werkstukken worden (...)

Bekijk product
ILOAD C.12.01

TIG Cobot

ITEQ Engineering heeft voor zusterbedrijf ITEQ Industries een volautomatische TIG lasrobot, een zogenaamde Cobot, ontwikkeld en turn key opgeleverd. Een zeer gebruikersvriendelijke en uiterst (...)

Bekijk product
TIG Cobot

Transportband IR2S

Om de product handling op ontbraam-/slijpmachines te automatiseren heeft ITEQ de transportband IR2S ontwikkeld. Het idee van de IR2S is dat de transportband de ontbraamde onderdelen na de (...)

Bekijk product
Transportband IR2S

Sausdispenser

Met deze ontwikkelde sausdispenser wordt horeca ondernemers een professioneel alternatief geboden voor de bag-in-box systemen en de au-bain-marie. Dit apparaat is in staat om in korte tijd de saus (...)

Bekijk product
Sausdispenser