X-Y-Z Lijm tafel

Machinebouw

Delen
X-Y-Z Lijm tafel

ITEQ ontwikkelde deze XYZ lijm opstelling voor het automatisch verlijmen van pakkingsmateriaal (doek) aan rvs profielen.
Na de verlijming wordt het doek nog aangeduwd in de lijmlaag, ook dit gebeurt geautomatiseerd.

Dit project is gerealiseerd vanuit de behoefte om het productieproces van de klant te automatiseren. Doel van het automatiseren was een continuïteit in procestijd en kwaliteit. Door het gebruik van deze XYZ tafel en met behulp van diverse mallen zijn uiteindelijk vier verschillende opstellingen op één machine gebouwd.

  • Mechanical Engineering;
  • Electronical components;
  • Production;
  • Testing;
  • Projectmanagement.
Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

Wafer Handling Frame

Deze re-engineering van een kokerframe naar een plaatwerk frame heeft niet alleen geleid tot gewichtsreductie maar ook tot een flinke kostenbesparing. Het optimaal construeren van plaatwerk delen (...)

Bekijk product
Wafer Handling Frame

ILOAD C.12.01

De ILOAD C.12.01 is een be- en ontlaad station om uw (cnc) bewerkingsmachines te be- en ontladen. Het station is voorzien van een lade systeem waarin ruwe en bewerkte werkstukken worden (...)

Bekijk product
ILOAD C.12.01

TIG Cobot

ITEQ Engineering heeft voor zusterbedrijf ITEQ Industries een volautomatische TIG lasrobot, een zogenaamde Cobot, ontwikkeld en turn key opgeleverd. Een zeer gebruikersvriendelijke en uiterst (...)

Bekijk product
TIG Cobot

Transportband IR2S

Om de product handling op ontbraam-/slijpmachines te automatiseren heeft ITEQ de transportband IR2S ontwikkeld. Het idee van de IR2S is dat de transportband de ontbraamde onderdelen na de (...)

Bekijk product
Transportband IR2S