Betaalautomaat

Mobiliteit

Delen
Betaalautomaat

Voor de serieproductie van dit product door ITEQ Industries heeft ITEQ Engineering het complete tekeningenpakket gerealiseerd. Tijdens de opmaak van het 3D-model zijn verbeteringen doorgevoerd welke hebben gezorgd voor een optimale productie. Het bestaande product is onder de loep genomen en hierbij is gekeken hoe dit product vereenvoudigd kon worden. Daarmee is de uiteindelijke montage van de complete automaat door de klant als uitgangspunt genomen. Door de automaat modulair op te bouwen, zodat deze ook op die manier geleverd kan worden, is er een slag in efficiency gemaakt in het klantenorderontkoppelpunt.

  • Value Engineering;
  • Project Management;
  • Production Control.
Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

X-Y-Z Lijm tafel

ITEQ ontwikkelde deze XYZ lijm opstelling voor het automatisch verlijmen van pakkingsmateriaal (doek) aan rvs profielen. Na de verlijming wordt het doek nog aangeduwd in de lijmlaag, ook dit (...)

Bekijk product
X-Y-Z Lijm tafel

ILOAD C.12.01

De ILOAD C.12.01 is een be- en ontlaad station om uw (cnc) bewerkingsmachines te be- en ontladen. Het station is voorzien van een lade systeem waarin ruwe en bewerkte werkstukken worden (...)

Bekijk product
ILOAD C.12.01

TIG Cobot

ITEQ Engineering heeft voor zusterbedrijf ITEQ Industries een volautomatische TIG lasrobot, een zogenaamde Cobot, ontwikkeld en turn key opgeleverd. Een zeer gebruikersvriendelijke en uiterst (...)

Bekijk product
TIG Cobot

Transportband IR2S

Om de product handling op ontbraam-/slijpmachines te automatiseren heeft ITEQ de transportband IR2S ontwikkeld. Het idee van de IR2S is dat de transportband de ontbraamde onderdelen na de (...)

Bekijk product
Transportband IR2S