Transportband IR2S

System Integrator

Delen
Transportband IR2S

Om de product handling op ontbraam-/slijpmachines te automatiseren heeft ITEQ de transportband IR2S ontwikkeld. Het idee van de IR2S is dat de transportband de ontbraamde onderdelen na de bewerking weer retourneert naar de operator (Return to Sender). Daardoor kan de bediening tot slechts één medewerker beperkt blijven. De IR2S is uitgerust met een unieke bochtopstelling van 180 graden,waardoor het mogelijk is de transportband direct tegen de machine te plaatsen.

  • Volledig bedienbaar door één persoon;
  • Variabele snelheidsregeling;
  • Makkelijk instelbaar;
  • De beschikbare werkruimte wordt optimaal benut.

Meer weten over de mogelijkheden van ITEQ als System Integrator? Klik dan hier.

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

ILOAD C.12.01

De ILOAD C.12.01 is een be- en ontlaad station om uw (cnc) bewerkingsmachines te be- en ontladen. Het station is voorzien van een lade systeem waarin ruwe en bewerkte werkstukken worden (...)

Bekijk product
ILOAD C.12.01

TIG Cobot

ITEQ Engineering heeft voor zusterbedrijf ITEQ Industries een volautomatische TIG lasrobot, een zogenaamde Cobot, ontwikkeld en turn key opgeleverd. Een zeer gebruikersvriendelijke en uiterst (...)

Bekijk product
TIG Cobot

Sausdispenser

Met deze ontwikkelde sausdispenser wordt horeca ondernemers een professioneel alternatief geboden voor de bag-in-box systemen en de au-bain-marie. Dit apparaat is in staat om in korte tijd de saus (...)

Bekijk product
Sausdispenser

Betaalautomaat

Voor de serieproductie van dit product door ITEQ Industries heeft ITEQ Engineering het complete tekeningenpakket gerealiseerd. Tijdens de opmaak van het 3D-model zijn verbeteringen doorgevoerd (...)

Bekijk product
Betaalautomaat