Shoppingwall

Vending Machine

Delen
Shoppingwall

ITEQ heeft high-tech automatenkiosken – een Shoppingwall genoemd – ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd, in nauwe samenwerking met haar klant en een strategische partner op het gebied van elektronica . Deze Shoppingwall bestaat uit een stand-alone unit of een combinatie van meerdere units en worden geplaatst bij poorten, wachtruimtes, business lounges, vertrek- en aankomstwinkelcentra.

Shoppingwall

Tijdens de ontwikkeling van de Shoppingwall zijn continue productietechnieken voor ogen gehouden zodat de machine met constante kwaliteit gereproduceerd en in serie geproduceerd kan worden. Naast de mechanica heeft ITEQ uiteindelijk een compleet werkende vending machine opgeleverd in samenwerking met een partner op het gebied van elektronica. Uiteindelijk is zelfs de plaatsing en onderhoud op locatie door ITEQ verzorgd.

  • Mechanical Engineering;
  • Mock-up;
  • Value Engineering;
  • Prototyping;
  • Testing;
  • Production Control;
  • Project Management.

 

Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

X-Y-Z Lijm tafel

ITEQ ontwikkelde deze XYZ lijm opstelling voor het automatisch verlijmen van pakkingsmateriaal (doek) aan rvs profielen. Na de verlijming wordt het doek nog aangeduwd in de lijmlaag, ook dit (...)

Bekijk product
X-Y-Z Lijm tafel

ILOAD C.12.01

De ILOAD C.12.01 is een be- en ontlaad station om uw (cnc) bewerkingsmachines te be- en ontladen. Het station is voorzien van een lade systeem waarin ruwe en bewerkte werkstukken worden (...)

Bekijk product
ILOAD C.12.01

TIG Cobot

ITEQ Engineering heeft voor zusterbedrijf ITEQ Industries een volautomatische TIG lasrobot, een zogenaamde Cobot, ontwikkeld en turn key opgeleverd. Een zeer gebruikersvriendelijke en uiterst (...)

Bekijk product
TIG Cobot

Transportband IR2S

Om de product handling op ontbraam-/slijpmachines te automatiseren heeft ITEQ de transportband IR2S ontwikkeld. Het idee van de IR2S is dat de transportband de ontbraamde onderdelen na de (...)

Bekijk product
Transportband IR2S