Sausdispenser

Voedingsmiddelen Industrie

Delen
Sausdispenser

Met deze ontwikkelde sausdispenser wordt horeca ondernemers een professioneel alternatief geboden voor de bag-in-box systemen en de au-bain-marie. Dit apparaat is in staat om in korte tijd de saus op te warmen. Vervolgens kan door gebruik te maken van deze sausdispenser de warme saus op de juiste temperatuur gehouden worden voor gebruik.

  • Industrial Design;
  • Mechanical Engineering;
  • 3D-printing;
  • Mock-up;
  • Testing;
  • Prototyping.
Terug naar portfolio categorie

Gerelateerde producten

TIG Cobot

ITEQ Engineering heeft voor zusterbedrijf ITEQ Industries een volautomatische TIG lasrobot, een zogenaamde Cobot, ontwikkeld en turn key opgeleverd. Een zeer gebruikersvriendelijke en uiterst (...)

Bekijk product
TIG Cobot

Transportband IR2S

Om de product handling op ontbraam-/slijpmachines te automatiseren heeft ITEQ de transportband IR2S ontwikkeld. Het idee van de IR2S is dat de transportband de ontbraamde onderdelen na de (...)

Bekijk product
Transportband IR2S

Betaalautomaat

Voor de serieproductie van dit product door ITEQ Industries heeft ITEQ Engineering het complete tekeningenpakket gerealiseerd. Tijdens de opmaak van het 3D-model zijn verbeteringen doorgevoerd (...)

Bekijk product
Betaalautomaat

Shoppingwall

ITEQ heeft high-tech automatenkiosken - een Shoppingwall genoemd - ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd, in nauwe samenwerking met haar klant en een strategische partner op het gebied van (...)

Bekijk product
Shoppingwall