Testing

Delen
Testing

Uw product moet functioneel zijn, doen wat het moet doen en daarom is testing belangrijk. ITEQ Engineering test prototypes in een speciaal daarvoor ingerichte schone ruimte.

De resultaten van deze testen worden vergeleken met de eisen in het pakket van eisen. Hierdoor weet u zeker dat de uiteindelijke oplevering precies klopt met uw wensen en eisen.

CE-Markering

Elke machine en installatie moet voldoen aan vastgestelde wetten en regelgeving. Dat is CE-Markering. ITEQ Engineering regelt dat uw product voldoet aan die CE-Markering. We houden er rekening mee tijdens met het ontwerp en de realisatie van een machine of apparaat. Ook voor de bijbehorende documentatie heeft ITEQ de nodige ervaring.

Documentatie en certificering

De documentatie van een CE-Markering bevat onder andere het uitvoeren van een normenonderzoek, de verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE), het opstellen van gebruik- en onderhoudmanuals en het verzamelen of opstellen van de overige benodigde certificaten en documentatie. Samen met onze specialist doorloopt u alle stappen zodat u een gecertificeerd en veilig product krijgt.

Terug naar diensten