Value Engineering

Delen
Value Engineering

Als we starten met een Value Engineering traject worden uw nieuwe wensen en eisen in een pakket van eisen weergegeven. Die nieuwe eisen kunnen een gevolg zijn van een verbeterde functionaliteit, veranderende marktvraag of een herziene uitstraling.

We zoeken vervolgens de benodigde onderdelen uit en maken 3D modellen. U krijgt dan een vernieuwde 3D weergave te zien waarin het product volledig uitgewerkt is.

Re-engineering

Als uw producten al ontwikkeld zijn, maken wij deze productierijp. De meest efficiënte productiewijze is dan het uitgangspunt. Bestaande producten opnieuw ontwerpen, en gebruikmaken van de mogelijkheden van de huidige productiemiddelen, levert in veel gevallen kostenbesparing op. Re-engineering van gelaste buiswerkframes naar frames uit constructief gevouwen plaatwerk is een goed voorbeeld.

Cost-engineering

Als u ervoor kiest bestaande producten opnieuw te laten ontwerpen en gebruik maakt van de huidige productiemiddelen, levert dat u in veel gevallen kostenbesparing op. Als u dan kiest voor ITEQ Engineering krijgt u:

  • Kostenbeheersing
  • Kostenbesparing
  • Verbetering van uw bedrijfsprocessen
  • Hogere kwaliteit van uw producten en diensten
Terug naar diensten